Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

Bibi Kleinegris is een natuurgeneeskundige therapeute op de volgende gebieden:

 

  • orthomoleculaire geneeskunde
  • voedingsleer
  • kinesiologie
  • iriscopie

 

De informatie op en toegankelijk vanaf deze website is alleen voor informatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als gezondheidsadvies of medische diagnose, behandeling of voorschrijven. Geen van deze informatie mag worden beschouwd als een belofte van voordelen, een claim van genezingen, een wettelijke garantie of een garantie van te behalen resultaten. Deze informatie is niet bedoeld als vervanging voor advies van uw arts of andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, of kennisgevingen of instructies op of op een product etiket of verpakking. U mag deze informatie niet gebruiken voor diagnose of behandeling van gezondheidsproblemen of voor het voorschrijven van medicatie of andere behandelingen. U moet een arts raadplegen voordat u de huidige medicatie, behandeling of zorg wijzigt of stopzet, een dieet, lichaamsbeweging of suppletie programma start, of als u een gezondheidsprobleem heeft of vermoedt.

 

Deze pagina / website kan links bevatten naar andere bronnen op internet. Deze links worden aangeboden als citaten en hulpmiddelen om u te helpen bij het identificeren en lokaliseren van andere internetbronnen die van belang kunnen zijn, en zijn niet bedoeld om aan te geven of te impliceren dat Natuurgeneeskundige praktijk Bibi Kleinegris, aanbeveelt, ondersteunt, sponsort of op enigerlei wijze is aangesloten of geassocieerd met een persoon of entiteit die is gekoppeld aan die links, of is wettelijk gemachtigd om een ​​handelsnaam, geregistreerd handelsmerk, logo, wettelijk of officieel zegel of auteursrechtelijk beschermd symbool te gebruiken dat in de links kan worden weergegeven.

 

U kunt ook contact met me opnemen via mijn website op www.natuurgeneeskunde-bibikleinegris.nl.

 

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

 

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

 

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

 

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de site kunnen de afbeeldingen van de site downloaden en de locatiegegevens inzien.

U kunt mij als volgt bereiken:
T: 070 - 3463166 
E: info@natuurgeneeskundige-praktijk.nl
A: Stadhouderslaan 58, 2517 JA, Den Haag
KvK: 27350696
https://natuurgeneeskunde-bibikleinegris.nl/wp-content/uploads/2020/09/cropped-ja-swa.png
Bibi Kleinegris
"Iedereen heeft het recht om zich fit, gezond en vitaal te voelen. Ik help je graag om dit te bereiken."
logo groen
logo VNT