Werkwijze

Hoe gaan we te werk?

Hoe ga ik te werk?

 

Basis werkwijze

 

Voor we aan een eerste gesprek beginnen, vul je een uitgebreide vragenlijst in omtrent je gezondheid, levensgewoonten en huidige voedingspatroon. Deze ontvang je per mail en bezorg je me ingevuld terug.

 

Op die manier kan ik me goed voorbereiden en besparen we veel tijd tijdens het eerste consultatiegesprek.

 

Een eerste gesprek duurt gemiddeld 2 uren. Deze tijd heb ik nodig om voldoende diepgaande informatie te verzamelen over jou en om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast krijg je een uitgebreid info pakket mee over hoe we jouw uitdagingen aanpakken. Bij dit pakket horen o.a. een dagschema, recepten, tips, een boodschappenlijst, te verwachten reacties, hoe introduceer je de nieuwe levensstijl in je sociale leven etc.

 

Het tarief voor een eerste gesprek is ......... euro inclusief 1 email moment met mogelijke vragen. Vervolgafspraken zijn 50 euro per begonnen half uur.

 

Antwoorden op je vragen vind je doorgaans terug in en het infopakket dat je meekrijgt. Toch nog vragen? Bundel deze en bewaar ze voor jouw vervolgconsult.

 

In geval van dringende noodzaak, mag je me uiteraard kosteloos mailen.

 

Een tweede opvolg gesprek duurt doorgaans een half uur tot een uur. De vervolgafspraken vallen met een tussentijd van twee à drie maanden. Op deze manier is het voor de meeste mensen zowel financieel als in tijd haalbaar.

 

Verdiepend onderzoek

Uiteraard zijn er meer mogelijkheden. Zeker in complexere situaties kan het verstandig zijn om via andere meetinstrumenten de disbalans(en) in het lichaam op te sporen zodat we de behandeling hier specifieker op kunnen afstemmen. In dit kader kunnen we gezamenlijk overleggen of we levend bloedanalyse, oligoscan en/of darmonderzoek willen toepassen. Afhankelijk van jouw situatie kan aanvullende therapie worden ingezet ter bevordering van de bloeddoorstroming met behulp van NASA technologie en/of spininversion voor het herstellen van jouw eigen energetisch veld. Enkel darmonderzoek vindt niet direct ter plekke, in de praktijk, plaats. De rest wel.

 

Afspraken

Het goed nakomen van geplande afspraken is van belang. We gaan ervan uit dat je alleen voor zeer dringende aangelegenheden de afspraak annuleert of verplaatst en dat minstens 24 uren van tevoren doet. Omwille van dit wederzijdse respect zien wij ons genoodzaakt om afspraken die niet minimaal 24 uur voor aanvang van de consultatie zijn afgemeld, aan te rekenen als een volledige consultatie. Door onaangekondigd niet op te dagen of te laat te verplaatsen of annuleren, tref je niet alleen de therapeut maar ook de andere wachtenden die graag jouw plaats hadden ingenomen.

 

Ik kijk er naar uit om je te mogen begeleiden in jouw pad naar balans en een optimale gezondheid.

 • training01

  4

  Geavanceerde Meetinstrumenten

 • suitcase_green

  35+

  Jaren Medische Werkervaring

 • globe_green

  20+

  Verschillende Landen Werkzaam

 • smile

  1000+

  Blije klanten

U kunt mij als volgt bereiken:
T: 070 - 3463166 
E: info@natuurgeneeskundige-praktijk.nl
A: Stadhouderslaan 58, 2517 JA, Den Haag
KvK: 27350696
https://natuurgeneeskunde-bibikleinegris.nl/wp-content/uploads/2020/09/cropped-ja-swa.png
Bibi Kleinegris
"Iedereen heeft het recht om zich fit, gezond en vitaal te voelen. Ik help je graag om dit te bereiken."
logo groen
logo VNT