Jouw Lichaam in Kaart

Via onderstaand apparatuur en analysemethoden verkrijgen we belangrijke informatie over uw lichaam. Deze waardevolle informatie gebruiken we om een gericht plan van aanpak op te stellen.

34-35-37-39-klinische-redenen-e1478011584547

Gerichte Vragenlijst en Anamnese

In mijn praktijk maak ik ook gebruik van een digitale vragenlijst, die u thuis kan invullen. Op deze wijze kan de intake voorspoediger voorlopen omdat ik reeds over essentiële informatie beschik.

Ook wordt met u uw persoonlijke historie, werk, leefstijl en eetwijze besproken.

Op deze wijze brengen wij uw levenswijze en eventueel bestaande klachten in kaart en kunnen hierop een gericht plan van aanpak afstemmen.

 

Oligoscan

OligoScan

OligoScan stelt het volgende over de OligoScan-technologie.

Met de OligoScan-technologie wordt een snelle en nauwkeurige analyse gemaakt van de sporenelementen en zware metalen in het weefsel.

Deze test is een revolutionaire techniek om de mineralenstatus in realtime te controleren. OligoScan is een innovatieve testmethodologie met hele snelle resultaten. De technologie is een onschatbare tool voor het screenen van werkelijke weefselniveaus van mineralen, in tegenstelling tot andere tests die slechts een indicatie zijn van wat er uit die specifieke vector wordt getrokken. Het Oligoscan-resultaat transformeert de informatie analoog aan een tweedimensionaal beeld en verandert het in een driedimensionale holografische projectie waarin een praktische vertaling zit van de resultaten.

De gegevens zijn van onschatbare waarde en vormen een zeer kostbaar preventiemiddel dat een longitudinale follow-up mogelijk maakt van de minerale status, de belangrijkste mineraalverhoudingen, de gehaltes aan zware metalen, mobilisatie van die metalen en algehele oxidatieve stress.

De meting wordt rechtstreeks in mijn praktijk uitgevoerd met een draagbare spectrofotometer die is goedgekeurd door OligoScan. Binnen 30 seconden zijn de resultaten bekend.

microscoop

Levend Bloed Analyse

Stoornissen zijn vaak al zichtbaar in bloed of ogen voor ze zich uiten als ontsteking. Vroeg opsporen draagt bij aan preventief ingrijpen. Levend bloedanalyse draagt bij aan een diagnose met als trefwoorden:

 • Snel en eenvoudig
 • Diepgaand en effectief
 • Pijnloos en niet belastend
 • Goedkoop en kostenbesparend

De analyse is kwalitatief en zoekt naar verstoringen in het bloedbeeld. Enkele bloeddruppels volstaan. Die woorden meteen nog nat (LBA) en net opgedroogd (HLB) onderzocht. Zo gaat geen informatie verloren. Belangrijke meetgegevens zijn:

Leverbelasting       Virale belasting
Vitamine C             Vrije radicalen
Dysbiose                Bijnieren
Schimmeltest         Cholesterol
Adrenaline stress   Rode bloedlichaampjes

Het bloedbeeld ziet u sterk vergroot op een beeldscherm. Bij een vervolgafspraken kan je vergelijken en de effecten van de behandeling controleren. Deze inzichtelijke presentatie werkt in de praktijk zeer stimulerend om een afgestemde voedingsstijl met soms aanvullende suppletie aan te houden.

De vervolgafspraak is na 2 á 3 maanden. Dan zijn de effecten van de behandeling in het bloed zichtbaar. Je voelt je vaak na 2-3 afspraken al een stuk beter of de klachten zijn in het geheel verdwenen afhankelijk van de complexiteit van de klachten. Een verwijzing van een arts is niet nodig.

Redraw-template

Darmonderzoek

Eén op de vijf Nederlanders heeft (chronische) darmklachten of andere klachten die (in)direct gerelateerd zijn aan de darmwerking.

Veel mensen hebben last van buikpijn, winderigheid, diarree, verstopping, een afwijkend ontlastingspatroon of andere gezondheidsklachten.

Door laboratoriumonderzoek kan bij het gros van de mensen met (darm)klachten worden achterhaald of de oorzaak een ontsteking is, een besmetting met darmparasieten, een glutenintolerantie of een overgroei met gisten zoals Candida albicans.

Het vaststellen van afwijkingen in de darmen is een essentiële eerste stap voor het herstellen van darmgezondheid. Aan de hand van uw uitslag kunnen wij een plan van aanpak of dieet op maat samenstellen.

 • training01

  4+

  Geavanceerde Meetinstrumenten

 • suitcase_green

  35+

  Jaren Medische Werkervaring

 • globe_green

  20+

  Verschillende Landen Werkzaam

 • smile

  1000+

  Happy Customers

U kunt mij als volgt bereiken:
T: 070 - 3463166 
E: info@natuurgeneeskundige-praktijk.nl
A: Stadhouderslaan 58, 2517 JA, Den Haag
KvK: 27350696
https://natuurgeneeskunde-bibikleinegris.nl/wp-content/uploads/2020/09/cropped-ja-swa.png
Bibi Kleinegris
"Iedereen heeft het recht om zich fit, gezond en vitaal te voelen. Ik help je graag om dit te bereiken."
logo groen
logo VNT