Coaching door Bibi

Bibi Kleinegris
sunflowers, field, woman

Hi, ik ben Bibi Kleinegris

Mijn verhaal

 

Mijn verhaal begint bij mijn omgeving. Vrij snel na de geboorten van mijn kinderen, kregen ze te maken met eczeem. Zeer hevige eczeem waarbij het lichaam werd opengekrabd van top tot teen. Door de aanhoudende jeuk waren het zeer onrustige nachten waarbij de kinderen moeilijk de slaap konden vatten, de lakens en pyjama’s in de ochtend bebloed waren, huidinfecties als krentenbaard ontstonden door de opengehaalde huid met als gevolg spoedopnames op de kinderafdeling.  

 

Helaas bleef het niet beperkt tot fysieke klachten. Door de weinige en slechte kwaliteit van slaap had dit effect op hun functioneren en energielevels. Ook had de huid vol met wonden en littekens een grote impact op het zelfbeeld met alle sociale gevolgen van dien.

 

De levens van mijn kinderen stonden op hun kop. Als moeder wilde ik maar één ding namelijk een goede gezondheid en welzijn voor mijn kinderen.

 

De "klassieke geneeskunde" kon enkel wat bijdragen in de symptoombestrijding met behulp van hormonenzalven en medicatie. Dit gebruik kan bijwerkingen opleveren en nog belangrijker het loste de jeuk en eczeem niet op. Er ontstonden pieken en vooral intense dalen. Dit is niet neerbuigend bedoeld naar klassiek geschoolde artsen, zij handelen naar beste weten en kunnen met hun achtergrond. Ik kon dit proces niet langer aanzien. Ik geloof in de kracht van ons lichaam en ging dus op zoek naar oplossing.

 

Ervan overtuigd dat voor elke aandoening een genezing bestaat, startte ik mijn zoektocht. Zo kwam het dat ik de link tussen gezondheid en voeding ontdekte.  Al snel begon ik een drastisch verschil te zien bij mijn kinderen door het aanpassen van hun voeding. Wat later kwam het inzicht tussen beweging en gezondheid en tussen gezondheid en ons mentale bewustzijn. Dit laatste klinkt zweverig maar hoe je denkt, hoe je je voelt en hoe je de dingen in jezelf en rondom je ervaart hebben aantoonbaar invloed op je gesteldheid.

 

Deze factoren hebben in samenhang ervoor gezorgd dat het eczeem na een overbruggingsfase volledig verdween.

 

Ben jij ook opzoek naar een oplossing voor jouw klachten? Dankzij mijn ervaringen zowel persoonlijk als in mijn drukbezochte praktijk, ondervind ik dat gezondheid bepaald wordt door een drietal facetten:

 

 1. Voeding
 2. Beweging
 3. Emotionele bewustwording en omgang hiermee

 

Ik heb me in deze drie dimensies gespecialiseerd en help op deze manier personen stapsgewijs zichzelf en hun gezondheid terug te vinden.

 

Verdiensten Bibi in het kort

 

Ik werkte ruim 15 jaar als chemisch analiste in diverse ziekenhuizen. Daarna, 30 jaar geleden, werkte ik bij Stichting Orthomoleculaire Educatie met Ruud Nieuwenhuis, pionier van de orthomoleculaire aanpak in Nederland. SOE beveelt me aan als levend bloedanaliste en orthomoleculair therapeute. Vanaf 1995 ben ik mijn eigen praktijk gestart en heb me verder gespecialiseerd op diverse terreinen.

 

Vanwege mijn deskundigheid ben ik na voorgedragen te zijn wereldwijd werkzaam geweest in een team dat autistische kinderen behandelde. Vanwege de resultaten werd het team ook ingeroepen bij meerdere koninklijke huizen.

 

Het is mijn passie om mensen weer fit en gelukkig te krijgen en om in ieder geval in te zetten voor een betere levenskwaliteit.

 

Iedereen is welkom!

 • training01

  4+

  Geavanceerde Meetinstrumenten

 • suitcase_green

  35+

  Jaren Medische Werkervaring

 • globe_green

  20+

  Verschillende Landen Werkzaam

 • smile

  1000+

  Happy Customers

U kunt mij als volgt bereiken:
T: 070 - 3463166 
E: info@natuurgeneeskundige-praktijk.nl
A: Stadhouderslaan 58, 2517 JA, Den Haag
KvK: 27350696
Bibi Kleinegris
"Iedereen heeft het recht om zich fit, gezond en vitaal te voelen. Ik help je graag om dit te bereiken."
logo groen
logo VNT